Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Drøm & virkelighed

D

En drøm
Før jeg dør, ønsker jeg at mærke en gensidig kærlighed,
varme og omsorg sammen med mindst én kvinde (og gerne flere),
igennem intimitet, gensidig forståelse, at ligge stille og holde om hinanden,
at eksperimentere seksuelt, samt at kramme, kysse og fucke lidenskabeligt.

Er det for meget at ønske?

Virkeligheden
Dansk kristen kultur og evangelisk-luthersk teologi,
folkekirken og de folkekirkelige organisationer,
danske kristne skoler og ekstrovert kultur,
stjal dette fra mig,
og gav mig i stedet frygt, skam,
mindreværd, panik anfald, traumer, krops had,
seksuel undertrykkelse og følelsesmæssig isolation
– og har efterfølgende, ud af uvidenhed og religiøs tro,
mange gange straffet mig for mine trauma reaktioner.

Dette er støttet af størstedelen af den danske befolkning,
igennem deres medlemskab af folkekirken
og andre folkekirkelige organisationer.

Er det ok?

– Bjarke Raabjerg, 42 år

Ovenstående er i øjeblikket en af de første sider i den e-bog jeg forsøger at skrive, og som jeg håber på at jeg kan skrive færdig i løbet af 2022. Så, en dybere forklaring følger (forhåbentlig) senere…

Dette er en påmindelse til enhver der har overlevet traumatiseringer og som har været nødt til at lytte til skadelige klichéer om, hvordan de heler deres traumer, samtidigt med at de knap nok har kunnet være til. At overkomme traumer er komplekst. Det vigtigste element er, at du føler at du er i sikkerhed. Valider hvor svært dette er og afvis overfladiske budskaber.

Nate Postlethwait, Twitter, 29 sep. 2021 (min oversættelse)

Baseret på vores mareridt, panik angreb, og paranoia, skulle man tro at mine barndomsvenner og jeg havde været i krig. Og det havde vi. Vi gik i krig imod os selv, vores egne kroppe, og vores egen seksuelle natur, alt sammen under streng kommando fra kirken.

Linda Kay Klein, Pure: Inside the Evangelical Movement That Shamed a Generation of Young Women and How I Broke Free (min oversættelse)
Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Kategorier

Kontakt