Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Jeg søger job

J


Navn: Bjarke Raabjerg
Alder: 45 år
Bor i: Holstebro
Kørekort: Nej (har aldrig taget et)

Jeg søger job i en introvert venlig og social ansvarlig organisation.

Om mig

Jeg arbejder indenfor IT, web og kommunikation. Jeg er uddannet Datafagtekniker fra 2006 og har i dag over 15 års erfaring med design, udvikling, support og drift af hjemmesider samt drift og support af blandt andet web og database servere (hovedsageligt Linux og FreeBSD miljø). Derudover har jeg også arbejdet med andre former for kommunikation som tekster, fotografering, lyd og video.

Jeg har flair for brugervenlighed samt visuel og skriftlig kommunikation, sætter valget af den rigtige løsning samt kvalitet i højsædet, er god til at lytte og observere, er kreativ, god til problemløsning og har en god intuition.

Jeg har selvfølgelig også interesse og viden om andre ting end IT, web og kommunikation. Hvilke andre emner jeg interessere mig for kan blandt andet ses ud af det brede udvalg af bøger jeg læser. Af emner kan blandt andet nævnes: seksualitet, psykologi, ledelse og kreativitet. Se hvilke bøger jeg har læst og læser lige nu på https://www.goodreads.com/bjaraa

Om jer

I er en introvert venlig og social ansvarlig organisation som skaber plads til forskellighed og har fokus på et godt arbejdsmiljø for alle.

I har fokus på at skabe et miljø hvor der både er mulighed for at samarbejde der hvor det kræves, men samtidig også giver mulighed for at den enkelte medarbejder kan sidde uforstyrret og fordybe sig i deres egne opgaver, når det giver mening.

I ved at ledelse ikke drejer sig om at få mennesker til at arbejde, men om at gøre det muligt for mennesker at arbejde og at et vigtigt og centralt element i dette er at skabe psykologisk sikkerhed så åbenhed, fleksibilitet, kreativitet og samarbejde bliver muligt.

Jeg er især interesseret i …

Jobtyper

  • Web/software udvikling
  • Server/cloud/storage administration (især Linux/BSD miljøer)
  • Teamledelse (indenfor IT og kommunikation)
  • Nogle former for skabelse af indhold (især tekster og billeder)

Arbejdsforhold

geografi

Er især interesseret i arbejde der kan udføres som hjemmearbejde samt arbejdspladser der ligger i Holstebro/Struer/Herning området, Aarhus eller Aalborg. Arbejdspladsen skal være nem tilgængelig via offentlig transport.

Siger jeg ja til et job i f.eks. Aarhus eller Aalborg er det min tanke at jeg flytter til byen (jeg bor i lejlighed).

Kontakt & jobsamtaler

Især ved jobsamtaler i f.eks. Aarhus eller Aalborg vil jeg meget gerne hvis den første samtale kan foregå via video, da jeg ikke har kørekort og bil og derfor er bundet til offentlige transportmidler, hvilket giver betydelig længere rejsetider.

Email: pro@bjarkeraabjerg.dk

Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Kategorier

Det lytter jeg til

Last.fm - Statistik over det jeg lytter til.
Spotify - Lyt til mine offentlige playlister.

Kontakt