Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Profil

P
Portræt af Bjarke Raabjerg


Navn: Bjarke Raabjerg
Alder: 44 år
Bor i: Holstebro
Kørekort: Nej (har aldrig taget et)

Fagligt

Jeg har flair for IT, og har nemt ved at sætte mig ind i nye teknologier og systemer.

Lige siden jeg var barn, og godt kunne li’ at pille ved f.eks. mine forældres stereo anlæg, har jeg haft en interesse for elektronik, elektroniske medier, fotografering og IT.

I Januar 2001 begyndte jeg på grundforløbet Teknologi og Kommunikation hos EUC-Midt i Viborg, og fortsatte efterfølgende på uddannelsen til datafagtekniker, hvor jeg blev færdig i 2006.

På Datafagtekniker uddannelsen lærte jeg om alt fra analog og digital teknik, til opbygning af en PC, operativsystemer, server drift, datakommunikation og netværk, fejlfinding, databaser, software udvikling, dokumentation og projektstyring.

Vi arbejdede blandt andet med Windows 2000 & Linux servere, software udvikling i C og OOP i C++ .NET, OSI modellen, netværk (især med Cisco udstyr), SQL databaser, og mange andre teknologier.

Siden uddannelsen, har jeg hovedsageligt arbejdet med webudvikling. Jobs hvor jeg dog også ofte har haft andre funktioner, blandt andet ansvaret for drift af web og email servere (hovedsageligt Linux og FreeBSD, men også Windows), styring af DNS, 1st line support til kunder, samt projektstyring.

Introvert

Jeg er introvert. Det betyder at mine styrker blandt andet ligger i at jeg ofte tænker før jeg taler og handler, er god til at lytte, observere og researche, er kreativ, god til problemløsning, har en god intuition, og kan arbejde mere fokuseret. Styrker som kan være med til at skabe gennemtænkte og brugervenlige løsninger og produkter af højere kvalitet.

Kronobiologi: B-menneske

Jeg er B-menneske. Det betyder at jeg har en naturlig døgnrytme som ligger senere end A-mennesker. Jeg er som de fleste mennesker selvfølgelig fleksibel til en vis grænse, men jeg foretrækker at stå op omkring kl. 9-10 stykker og først gå i seng igen en gang efter midnat. Det betyder også at jeg foretrækker en arbejdstid der starter omkring kl. 10 (læs mere om kronobiologi her og her).

Kontakt

Email: pro@bjarkeraabjerg.dk
Opkald / samtale via telefon, video chat eller lign.: Efter aftale

Introvert, Fritænker, Sex Nørd

Kategorier

Kontakt